Міжнародна виставка подарунків та товарів для дому ProMaisonShow  і  Christmas Trade Show Назад

Міжнародна виставка подарунків та товарів для дому ProMaisonShow і Christmas Trade Show

З 12 по 14 вересня 2018 року при підтримці RIA.com в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройшла Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow, яка є одним з найяскравіших виставкових заходів в Україні та основною закупівельною платформою для представників оптових і роздрібних мереж, магазинів подарунків і товарів для дому.

 З 12 по 14 вересня 2018 року при підтримці RIA.com в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройшла Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow, яка є одним з найяскравіших виставкових заходів в Україні та основною закупівельною платформою для представників оптових і роздрібних мереж, магазинів подарунків і товарів для дому.

У виставці взяли участь 238 вітчизняних і зарубіжних виробників і постачальників, які представили відвідувачам широкий асортимент подарунково-сувенірної продукції, біжутерії і модних аксесуарів, декоративних виробів, предметів інтер'єру, домашнього текстилю, декоративного освітлення, посуду і господарських товарів, а також товарів для благоустрою територій.

Image title

Так, багатий вибір подарунків, Модні аксесуари, біжутерію, а також вироби зі шкіри були представлені компаніями: Indira, Shatlen, Nature Bijoux, Desisan, Bogz, «Сувенір Престиж» та іншими. Традиційно експозицію міжнародної виставки подарунків та товарів для дому доповнить спеціалізований салон виробів ручної роботи Handmade: ТМ Bogz, TM Cotini, Гончаренко Тамара, Майстерня «Мильні Історії», Творча майстерня «Чудесіна» та інші.

 Традиційно, експозицію виставки подарунків і товарів для дому доповнив спеціалізований салон виробів ручної роботи Handmade. Кращі майстри народних промислів, декоративно-прикладного мистецтва і рукоділля представили аудиторії унікальні та ексклюзивні авторські вироби.

Предмети інтер'єру, декоративне освітлення, домашній текстиль, свічки, вазони, штучні квіти і дзеркала представили: Brille, Decor Gallery, Limaso, MiLight Ukraine, Osha,  Villa Grazia, Woolcrafts, «Декоратор», «Актівтрейд», «Коопман Інтернатіонал Україна», «Олтексхім», «Украфлора» та інші.

Широкий асортимент кухонного та столового посуду, аксесуарів для сервірування столу, товарів господарсько-побутового призначення був продемонстрований в експозиціях компаній: BeriVse, EMPIRE, VITOL-6, Fissman, Campo & Fiori Store, Masterkrami, O'len's, Orner,  ВТК «Гласс Трейд», «Білоцерківлит», «Біол», «Галерея скла та порцеляни», «Склоприлад».

Image title

Участь у виставці ProMaisonShow взяли іноземні компанії з Нідерландів, Індії та Білорусі.

Крім ділових зустрічей, важливих переговорів і презентацій, виставку супроводжувала насичена програма заходів на центральній сцені та в лекційному залі, де пройшли відкриті навчальні семінари, лекції, покази та майстер-класи.

Всі бажаючі змогли прослухати змістовні лекції по світлодизайну, оформленню магазинів, правильної розстановки товарів та побудови бізнес-плану, познайомились з секретами домашньої сервіровки столу. Великий інтерес у відвідувачів викликали семінари в конференц-залі, які щоденно збирали повний зал глядачів.     

Вперше ділову програму виставки доповнили іноземні флористи - Монікою Бебенек (Польща) та Юлією Гусєвою (Литва). Гості разом із провідними українськими флористами,  провели ряд захоплюючих флористичних показів, лекцій та макстер-класів. Майстрині поділились секретами створення флористичних інтерьерних композицій, Image titleбукетів, новорічних ялинок та навіть випічки.

Осінню виставку доповніла конкурсна програма, в рамках якої відбулись:

-конкурс декораторів «Вернісаж святкових сервіровок»;

-конкурс флористів «Осінній натюрморт».      

Одночасно в ці дати відбулась VIIІ Міжнародна виставка Christmas Trade Show, яка щорічно збирає на одному майданчику провідних вітчизняних виробників і постачальників новорічної продукції. Увазі відвідувачів був представлений широкий асортимент штучних ялинок та сосен від 30 національних виробників таких як: ПП Ведмеденко, ПП Баб’юк В.В, «Квазар», ПП Костинюк В.Д, «Сіга Груп», ПП Юзва В.А, «Ялинки від білки», «Ялинка-Люкс» та інших.

Багатий вибір ялинкових прикрас представили компанії: «Артан-Калор», «Гардіан-Плюс», «Клавдієво - Фабрика ялинкових прикрас», «Орбітал», «Юріта» та інші.

Гірлянди, мішуру та святковий декор можна було знайти на стендах: BonaDi, LILY DECOR Design Studio, Scorpio, «Кактус», «Украфлора», «Дім декору» та інші.

Яскраві вогники новорічної ілюмінації сяяли в експозиціях від: Global Decor, «БЛЕСК-9», «Люм’єр Україна», «Світліні», «Фасад Майстер» та багато інших.

Традиційно, в рамках виставки пройшов ХІТ-ПАРАД новорічних ялинок. Креативні ідеї, неординарні рішення і нові можливості оформлення новорічних красунь в цьому сезоні продемонстрували: DLT Company, Florial, LILY D?COR design studio, Sky Swallow, Артан Калор, ПП, Баб’юк В.В., ПП , Ведмеденко В.М., ФОП, Вота Плюс, ТОВ, Вітіл, Дім Декору, Експо Лайн, ДП, Інтерекспо ЛТД, ТОВ, Квазар, ТОВ, Корал М, ТОВ, Костинюк В.Д., ПП, Мальцева Олена, ТОВ, ТК Позитив/Бренд «Новогодько», ТМ Кактус, ФЬОРСТ Енд Бест, ТОВ. Переможець хіт-параду – компанія “Кактус”, окрім подарунків від спонсорів конкурсу, отримала можливість відвідати найбільшу виставку сезонного декору у Франкфурті-на-Майні - Christmasworld.

Під час виставки відбулись презентації нових торгових марок і вже відомих брендів, була оброблена велика кількість маркетингової інформації, відбулись ділові зустрічі з партнерами. У цьому сезоні з експозицією ознайомилися  6305 вітчизняних та зарубіжних бізнес-відвідувачів. Серед відвідувачів були зареєстровані баєри, дистриб'ютори, представники оптових-закупівельних підприємств, великих торгівельних мереж, директори та менеджери із закупівель спеціалізованих магазинів, інтернет-магазинів, рекламних і event-агентств, дизайнери, декоратори та флорісти.

Компанія "Парус Експо Медіа" висловлює подяку експонентам, відвідувачам і інформаційним партнерам виставки! Сподіваємось, що важливі контакти, які Ви отримали, допоможуть у подальшому розвитку вашого бізнесу, зміцнять позиції на ринку, а також розширять коло партнерів і замовників.


До зустрічі 6-9 лютого 2019 року на провідній виставці подарунків і товарів

для дому ProMaisonShow!


Організатор: Виставкова компанія «Парус Експо Медіа» - провідний оператор високоефективних виставкових та медіа проектів України в сегменті подарунків і товарів для будинку.

Генеральний інформаційний спонсор виставки ProMaisonShow: журнал «Идеальный дом»

Партнер виставки: «Центр Капралова»

Офіційні медіа-партнери: журнали «Chercher la femme», PROMaison.

Інформаційна підтримка: DECOR.ua, DomusDesign, GiftReview, HomeInterior, ID Design, LeClassique, NM House, Posudka.ru, Ria.com, Terra-expo, «Дім Ідей», «Дім, Сад, Город», RIA.com

«Ідеї Вашого Дому», «Кераміка: стиль і мода »,« КОМПАСС Україна », ТОВ «ІАЦ «Упаковка», «Прес Біржа», Expo.oline, Галерея« Чарівний світ »

Прес служба:

ТОВ «Парус Експо Медіа»

+38 (044) 484-68 91

e-mail: pr@pem.com.ua

www.pem.com.ua


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье